Огнян
Досев Обрешков
25

Разград - преференция №102

Огнян Обрешков е инженер с професионален опит в промишлеността, ръководил е проекти в различни сфери на индустрията и транспортната инфраструктура. В момента в съдружие управлява няколко дружества, занимаващи се с услуги в химическата, фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост. Огнян Обрешков е учредител и председател на местната организация за област Разград на „Да, България!“ и общински съветник към Община Разград.

Има придобитото образование като магистър инженер със специалности „Машиностроителни технологии и мениджмънт“ и „Топло и газоснабдяване“, също и магистър по икономика със специалност „Икономика но индустрията“. Повече от 10 години активно участва в политическия живот на област Разград с гражданска позиция като общински съветник и активен гражданин.

Той ще работи за свобода на икономическата активност, за по-добро образование, отговарящо на изискванията на реалния бизнес, за по-добра и лишена от корупционни практики транспортна инфраструктура, за намаляване на количеството на държавната администрация. Според него най-важното е България да поеме по пътя на нормална европейска държава, като се пречупи сегашния корупционен и мафиотски модел.

Огнян е роден и израснал в Разград. Семеен, с едно дете. Професионалният път на Огнян е свързан с промишлеността и пътищата в област Разград. Активно се занимава с любителски спорт и разширяването на възможността хората да водят здравословен и природосъобразен живот.

Да успееш в живота е като да свириш на цигулка – трябва да се упражняваш всеки ден.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK