Петър
Ясенов Маринов
30

23 МИР - преференция №103

Петър Маринов е инженер-магистър международен опит в управлението на проекти в повече от 15 държави. Областен председател на ДСБ, 23 МИР – София. В 45-ото НС е избран за народен представител на “Демократична България” от столичния 23 МИР.

Предприемачеството е силата на Петър. Свидетел е как добри идеи на способни хора потъват в административен произвол и как държавата създава повече пречки – бюрократични спънки, документален хаос и избирателно финансиране, отколкото условия за успех на предприемчивите.

Петър е убеден, че подобряване на бизнес средата е възможно единствено със системни решения и политически кураж. Неговата визия е, че всеки малък и среден бизнес в България трябва да бъде подпомогнат чрез: намаляване на административната тежест върху малкия и семейния бизнес; улесняване достъпа до финансиране и прозрачност на процедурите за това и елиминиране на възможността за административен рекет от страна на държавата. Роден е в София, семеен, с едно дете.

“Проблемите се решават от хора, които ги разбират”

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK