Петя
Боянова Георгиева
30

Враца - преференция №104

Петя Георгиева е ИТ специалист. Работи като системен администратор и преподавател на деца и възрастни по информатика и информационни технологии във Враца.

Председател е на местната организация на “Да, България!“ в гр. Враца и е част от работната група “Електронно управление”. От създаването на партията е доброволец в различни инициативи.

Петя има инженерно образование от Техническия университет в София и магистърска степен по “Библиотечно-информационни технологии” в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Омъжена е и има син и дъщеря.

Въпреки че професията ѝ традиционно се свързва с града, Петя иска да работи за възраждане на малките населени места. Тя вярва, че близостта с природата и връщането на хората към техните корени ще ги направи по-здрави и по-щастливи. Развитието на информационните технологии и достъпът до интернет от почти всяка точка на България ще направи възможно заселването на млади хора в отдалечени от шума и замърсяването населени места и Петя ще работи за постигането на това.

Искам достоен, спокоен и свободен живот за всички българи.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK