Росен
Димитров Петков
25

Сливен - преференция №103

Росен Петков е инженер. Дълги години работи в чужбина. Има опит като супервизор и мениджър проекти в международни строителни компании. Ръководител е на екипи за реализация на различни проекти. С опит в сферата на информационните технологии и платформите за електронна търговия, в момента се занимава с изграждане и дизайн на уебсайтове.

Росен е член на местната организация на “Да, България!” в град Сливен. Заема гражданска позиция по различни наболели проблеми. Участвал е в протестни действия, свързани с избиването на домашни животни в Югоизточна България през 2018 и 2020 година.

Убежденията му се припокриват с платформата на ”Да, България!”. Той ще работи за реформиране на корупционния модел на управление – за равенството пред закона и връщане на моралните устои в обществото, както и за промяна на образователната система и възпитание на младото поколение чрез дигиталните технологии. Той вярва, че при правилно управление на държавните ресурси и разумна политика би могло да се повиши благосъстоянието и стандарта на живот на българските граждани.

Росен е роден в град Сливен. Повече от 10 години е работил и живял в Лондон. Завръща се в родния си град през 2019 година с убеждението, че обстановката в България би могла да се подобри само чрез активни действия.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK