Румен
Стефанов Димитров
25

Стара Загора - преференция №122

Румен Димитров е съдружник във фирма за монтаж и ремонт на електро и хладилно оборудване. През 2005 г. става един от учредителите на Демократи за силна България. Председател е на ДСБ Стара Загора от 2006 година насам. Четири мандата е общински съветник в община Стара Загора. Роден е през 1952 година в Стара Загора. Завършва ВМЕИ София (днес Технически университет) с диплома за електроинженер. Първоначално работи в Институт по роботика в Стара Загора, а след това участва в пускането в експлоатация на най-големите енергийни обекти в страната – ТЕЦ „Марица-изток“ 2, ТЕЦ „Марица-изток“ 3, АЕЦ „Козлодуй“ и др.

Румен Димитров ще работи за силна България с малка, но висококомпетентна, честна и ефикасна държавна и местна администрация, работеща единствено в интерес на гражданите. Той вярва, че трябва да бъде променен балансът между централния и местните бюджети в полза на местните, така че проблемите да се решават там, където възникват, където има заинтересованост, желание и ресурси това да стане по най-бързия и най-добрия начин. Семеен е, с две деца.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK