Сева
Тони Памукчиева
30

Велико Търново - преференция №108

Адв. Сева Памукчиева е адвокат от Великотърновската адвокатска колегия. Има самостоятелна практика в областта на гражданското и административното право и процес. Специализира в областта на правото в сектор земеделие. Тя е член на Националния съвет на “Да, България!” и на Изпълнителния съвет на местната организация във Велико Търново.

Още от студентските си години е граждански активна по отношение на въпросите, свързани със съдебната реформа в България. Завършила е Великотърновския университет “Св. Св. Кирил и Методий”, има участия в редица международни състезания и програми по право в Германия и Австрия.

Сева вярва, че бъдещето и просперитетът на България са неразривно свързани с идеята за справедливостта. Основен фокус за нея в бъдещия парламент ще бъде работата в сектор земеделие и реформа в политиките на страната ни за разпределение на европейското финансиране. Благодарение на участията си в различни международни програми има широк поглед над политическите процеси на Европейско ниво и ще е следи зорко за това България да черпи максимума от членството си в Европейския съюз, Съвета на Европа, ООН, както и за това да се отстоява доброто име на страната ни в международните отношения.

Сева е родена през 1992 г. в Бургас. Завършила е средното и висшето си образование във Велико Търново. Владее английски и немски език.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK