Стефан
Ивов Манчев
30

25 МИР - преференция №120

Стефан Манчев е на 29 г. и работи в областта на търговията и финансово-счетоводната дейност. Член е на ДСБ – Надежда. Владее френски и английски език. Завършил е магистратура в УНСС със специалност Макроикономика и финанси и магистратура в СУ със специалност Философия. Има и бакалавърска степен от УНСС със специалност Прогнозиране и планиране. Завършил е средното си образование в 9 Френска езикова гимназия “Алфонс дьо Ламартин” и е получил политическо образование от Политическа академия “Атанас Буров”.

В следващия парламент ще работи за свободна среда за предприемаческа инициатива, равен достъп до държавни и европейски финансирания, максимална реализация на българските стоки и услуги на международните пазари, конкурентоспособност, иновативност и облекчаване на административните процедури. Убеден е, че с понижаването на корупцията и добрата реализация на българските стоки и услуги ще се създадат много нови работни места и ще има чувствително повишаване на доходите на българите.

„Не трябва „работа, работа и работа“, а оптимизация, дигитализация и експертност.“

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK