Стефан
Пейчев Пеев
30

Сливен - преференция №107

Стефан Пеев е кандидат за народен представител от листата на Демократична България в град Сливен. Той е на 33 години, отраснал е в гр. Сливен. Завършва средното си образование с отличие в Американски колеж „Аркус” – гр. Велико Търново. След това учи Бизнес администрация – Финанси в Интердисцплинарен център – Херцлия в Израел, където завършва като първенец на випуска. Специализира Банково дело и финанси в Лугано, Швейцария. След завръщането си в България  през 2014г. продължава развитието си в областта на финансите и управлението на активи. Стефан Пеев е лицензиран инвестиционен консултант от Комисията за финансов надзор. От завръщането си в България се занимава с предприемачество в различни сфери, като основната му работа е управляващ партньор в небанкова финансова институция.

Стефан вярва, че в основата на просперитета на една държава е предприемачеството – дребният и средният бизнес. Качествено образование, благоприятна за бизнеса данъчна политика, повече свобода в силно регулираните отрасли на икономиката, намаляване на корупцията и гарантиране на равни условия за бизнесите са само част от условията, които трябва да бъдат осигурени, за да може България да просперира.

Стефан определя себе си като безкраен мечтател с постоянен устрем към усъвършенстване. През свободното си време обича да пътешества, обича връзката с природата. Като почитател и ценител на изкуството, от скоро дава израз и на тази своя страст и открива галерия за съвременно изкуство заедно с годеницата си в гр. Пловдив.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK