Стефка
Иванова Рачева
11

25 МИР - преференция №127

Стефка Рачева работи активно в сферата на културното предприемачество за България чрез проекти, които популяризират българите като достоен народ с богата история. Автор е на образователни проекти за децата на България.
Завършила е Средно специално художествено училище за сценични изкуства в Пловдив и НАТФИЗ “Кръстьо Сарафов”. Учила е в ART Workshop at Oxford University, USA и Международни икономически отношения в УНСС.

Стефка е родена в Казанлък, израснала в Пловдив и живее в София. В следващия парламент ще работи: за създаване на нови обединяващи структури към определени обществени групи или чрез преструктуриране на познати модели; за създаване на ефективни закони в областта на културата, защитаващи авторските права; за преразглеждане на закона за концесиите на горите в България; за взаимовръзките между култура, образование и ромското подрастващо поколение чрез медийни формати за реализация и приобщаване; за създаване на медиаторни звена към различни общности с цел непосредствена комуникация и застъпничество (права, информиране, искания).

Чисти намерения с постоянни, активни и грамотни действия ведно със сродни съмишленици винаги дават градивен резултат за обществото.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK