Стелиян
Красимиров Маджаров
23

Велико Търново - преференция №110

Стелиян Маджаров е роден на 23 април 1990 г. в Плевен. Понастоящем работи в Адвокатска кантора “Мирослав Евтимов” на длъжност адвокатски сътрудник, където е ръководител на сектор „Финансово и икономическо координиране на дейността на кантората“. Ръководител на офисите във Велико Търново и Плевен. Има сериозен опит в процесуално представителство пред държавни органи, структури на местната власт, физически и юридически лица. Понастоящем работи и като учител в най-голямата професионална гимназия в област Велико Търново. Член е на „Демократи за силна България“ и председател на Младежкия клуб на ДСБ-Велико Търново.

Има бакалавърска степен по специалност „Български език и история от “Великотърновски университет „Св. св Кирил и Методий“, както и две магистърски степени от същия университет по специалностите “Счетоводство и контрол” и “Туризъм”. Понастоящем е отново студент във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, Юридически факултет, специалност „Право“.

От 2019 г. е и редовен докторант към катедра „Политология, социология и културология“ с дисертационен труд на тема: „Форми на държавно управление и форми на държавно устройство в политическите системи на Арабския свят“.

Стелиян Маджаров е избрал да остане в България въпреки възможностите за работа и живот в чужбина. Вярва, че в България могат и ще се подобрят животът и работата на младите хора, ще се открият нови възможности и ще се подобрят образованието и политиките в областта на младежта и спорта, но това би било възможно най-вече в едно истинско и открито демократично общество. За постигането на тези ключови „моменти“ той ще работи за промяна както в политиките и програмите за образование, така и в за насърчаване на масов и индивидуален спорт, но и за активни младежки групи, играещи роля на мотиватори сред обществото с цел повишаване на духовната и материална култура.

Стелиян Маджаров е роден и израснал в Плевен. Живее и работи във Велико Търново от 2009 г. Работата му често го ангажира и в големите областни градове на страната. Семеен е, с две деца.

Не съм избягал зад граница, останал съм в България, за да участвам в развитието и във вземането на решения, с цел по-добър и спокоен живот, взаимстван от добри и успешни практики. Младите заслужават качествен живот в модерна и демократична България. На възрастните им трябва спокойствие и добро здравеопазване, за което младите трябва да се погрижат.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK