Стоян
Желязков Стоянов
23

Ямбол - преференция №107

Стоян Стоянов е инженер, технолог на пречиствателна станция. Работил е в сферата на международната търговия и има богат опит в управлението и администрацията в частния сектор.

Член е на управителния съвет на гражданско сдружение ДЕН (Движение с екологична насоченост) и като такъв участва активно в граждански инициативи за решаването на проблеми в областта на екологията в област Ямбол.

Вярва, че върховенството на закона е в основата на демокрацията и е това което гарантира равенството, свободата и щастието на всички граждани. То е необходимо за създаването на силно гражданско общество. Стоян Стоянов смята че всички усилия трябва да бъдат вложени в тази посока. Законите трябва да бъдат градени с участието на специалистите и тези които ги прилагат пряко, за да могат да работят ефективно и да правят живота на гражданите по-добър.

Стоян Стоянов е роден и израснал в Ямбол. Завършил е образованието си във Варна. Живял е още в София и Пловдив, а понастоящем е в Ямбол.

Който не мисли за далечното бъдеще, го очаква близко зло!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK