Светослав
Георгиев Кукуянов
12

Шумен - преференция №112

Светослав Кукуянов е завършил право и е с професионален опит като юрисконсулт. В момента работи като регионален мениджър в международна компания. Съучредител е на местната организация на „Да, България!“ в Шумен и се изявява като граждански активист.

Светослав е убеден, че бюрокрацията в държавното управление трябва да се сведе до минимум. Като човек, познаващ професионално публичната администрация в детайли, той ще работи за реформата й.

Основна негова кауза в следващия парламент е постигане на по-голяма чуваемост на проблемите на шуменци в национален мащаб с цел тяхното решаване. Вярва, че чрез съвместна работа с доказаните специалисти и експерти от „Демократична България“ ще реши в кратки срокове проблемите с качеството на водата и честите аварии. Една от юношеските му мечти е да види в областния град Шумен модерен футболен стадион по европейски образец, построен чрез прозрачно разходване на финансови средства след съгласуване с местната спортна общественост проект.

Светослав ще работи усилено за постигане на синергия между частния сектор и териториалните структури на държавната администрация в област Шумен, за да могат да се привлекат повече бизнеси, носещи със себе си по-висока добавена стойност. Само по този начин ще се повиши не само качеството на инвестиционната среда, но и ще се разкрият много повече перспективи пред младите хора в шуменско.

Светослав е роден през 1990 г. в Шумен. Средното си образование завършва в ПМГ „Нанчо Попович“ в родния си град. Магистър е по специалност „Право“ в Нов български университет. Владее английски език. Отскоро е женен.

Да създадем повече възможности за реализация на младите хора. Да осигурим достоен живот на нашите майки,бащи, баби и дядовци. Да си върнем България!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK