Светозар
Иванов Маджов
25

23 МИР - преференция №118

Светозар Маджов е доцент по горско стопанство в Института за гората към Българската академия на науките и предприемач в сферата на строителния надзор. Има завършена магистратура по Бизнес администрация, както и специализация по пътно строителство. Учредител е на движение “Да, България”.

Светозар вярва, че българите заслужават удобна и естетична градска среда, паркове и зони за отдих, адекватна инфраструктура. За целта той се ангажира в следващия парламент да работи за нов Закон за устройство на територията, като се преразгледа в основи духа и смисъла му, след като настоящият текст е претърпял стотици изменения, често продиктувани от лобистки интереси. Друга кауза, която Светозар припознава като своя, е дългоочакваното стартиране на отчуждителни процедури за изграждане на инфраструктура и озеленяване в градовете.

Той е твърдо решен да се бори за подобряването на средата, в която живеят българите и вярва, че за целта в държавните и общински институции трябва да работят мотивирани, компетентни и почтени хора.

България може много повече!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK