Таня
Илкова Илиева
25

Велико Търново - преференция №112

Таня Илиева е учител в ОУ „Св. П. Евтимий”, гр. Велико Търново, където преподава природни науки на ученици в прогимназиален етап. По образование е еколог. Участва активно в проекти, свързани с опазване на околната среда в училището и работи с подрастващите в тази насока. Тя е член на местната организация на „Зелено движение“ във В. Търново.

Таня вярва, че доброто екологично образование на подрастващите е задължително за постигане на устойчиво развитие на обществото. За да постигнем този приоритет – устойчиво развитие, тя ще работи за промени в общата насоченост на средното образование, като промени в учебните програми, както и в насока подбор на играчки и реклами и тяхното съдържание, които да не формират консуматорско поведение у подрастващите.

Таня е родена в Пирдоп и израснала в Пловдив. Живяла е още в София, а в момента живее във Велико Търново.

Таня смята, че в българският парламент трябва да влязат напълно неопетнени и необвързани хора, които са готови да работят за благото и бъдещето на България.

“Българските деца заслужават добра подготовка за живота.”

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK