Цецка
Георгиева Бачкова
23

24 МИР - преференция №102

Д-р Цецка Бачкова е заместник-председател на „Демократи за силна България“ и говорител в Управленската алтернатива на „Демократична България“ в сферата на социалната политика. В 45-ия парламент бе зам.-председател на парламентарната група на “Демократична България” в 45-ото НС.

Цецка Бачкова е магистър по политически науки, икономическа политика и гражданско право от университета в Мюнстер, Германия, и доктор по политически науки от университета Мартин-Лутер в Хале, Германия. Завършила е Националната програма „Управленски умения“ на Българско училище за политика. Учредител е на женската организация на ДСБ и неин председател от 2017 до 2018 г. Има дългогодишен опит като Мениджър проекти в международни компании.

Цецка Бачкова ще работи за силна държава и силно общество, в което всеки има свободата и възможността да се развива и да успява според труда, таланта и усилията си. Общество без привилегирована олигархия и номенклатура, със силни граждани, силна икономика и силни институции. Приоритети в работата на Цецка Бачкова са политиките за освобождаване и разгръщане на потенциала на българските предприемачи, за подкрепа и овластяване на българските семейства, за грижа и достоен живот за възрастните хора и връщане и задържане на изтеклите в чужбина български умове.

Цецка Бачкова е родена и живее в София. Учила, работила и живяла е дълги години в Германия.

Ще си върнем България, ще се върнем в България!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK