Венцислав
Весков Бенов
25

Плевен - преференция №114

23 МИР - преференция №114

Венцислав Бенов е адвокат и управляващ съдружник в адвокатско дружество „Бенов, Василев и Нацков“, работещ в сферата на търговското право, обществените поръчки и европейските фондове. Съвместява и ролята на мениджър бизнес развитие във Фондация „Приложни изследвания и комуникации“. Той е член на Националния съвет на „Да, България!“.

Венцислав е завършил Немската гимназия в София и право в СУ „Св. Климент Охридски“. Владее три езика – немски, английски и руски.

Той вярва, че правовата държава и свободният пазар са фундаментите, върху които се гради проспериращо общество и модерна държава. В следващия парламент Венцислав ще се ангажира с политики, свързани с подобряване на бизнес средата и стимулиране на иновациите, намаляване на административната тежест, повишаване на прозрачността и намаляване на нередностите при обществените поръчки и европейските проекти, подобряване на работата на регулаторите и съдебната система.

Нека превърнем България в благодатно място, където с лекота да развиваме бизнес и с радост да отглеждаме децата си!

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK