Веселина
Атанасова Гайдарджиева
25

23 МИР - преференция №120

Веселина Гайдарджиева е икономист и съосновател на агенция за преводи и легализация. Има близо 20 годишен опит в работата с малки, средни и големи дружества, както и с държавната администрация, като работи за просперирането на частния бизнес, повече откритост и обмен на добри международни практики в обществения сектор. Член е на местна организация „Витоша“ и на Националната контролна комисия на движение „Да, България“.

Завършила е 133 СУ „Ал. Пушкин“ в София и Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Част е от Сдружение „ОБЩНОСТ МОСТОВЕ“ и инициативата за реформи в сферата на хората с увреждания. Участва активно в различни инициативи за подобряване качеството на живот в софийските райони и за урегулиране на частните терени, предназначени за зелени площи и паркове, което изисква целенасочена политика на национално ниво.

Веселина вярва, че най-големият капитал на България са нейните хора и именно в тях трябва да бъде инвестирано приоритетно. Тя споделя и ценностите на “Демократична България” за върховенство на закона, свободна стопанска инициатива, конкуренция и независими регулатори, почтено служене на обществения интерес и опазване на природата.

В следващия парламент Веселина поема ангажимент да работи за:
Приобщаване и включване на хората с увреждания и техните близки в обществото и на пазара на труда;
Подобряване на приемната грижа за деца в нужда от нея;
Децентрализацията на градовете в страната и районите в столицата;
Улесняване работата на малките и средни предприятия.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK