Виктор
Вериславов Василев
30

Враца - преференция №108

Монтана - преференция №105

Виктор Василев е софтуерен инженер и собственик на фирма за разработка и интеграция на софтуерни бизнес решения, работеща с международни клиенти. Едновременно с това се занимава с хотелиерство и туризъм. Член на “Да, България!”

Виктор вярва, че България има спешна нужда от модернизация и решаване на проблема с демографската криза. За страна с над 1300-годишна история България е една от най-слабо развитите туристически дестинации в цяла Европа. Време е това да се промени, като се популяризира богатото историческо наследство, с което страната ни разполага. По този начин ще се намали демографската криза, защото за хората ще се осигури препитание в по-малките населени места, където ще могат да се завърнат и да живеят достойно. Като софтуерен инженер той смята, че със своя опит може да допринесе и за модернизирането на държавата и навлизането ѝ, с малко закъснение, в технологичната революция.

Виктор е роден във Враца, израснал във Враца и София, а в момента отново живее в Северозападна България, където заедно със съпругата си отглеждат двете си деца и развиват собствен бизнес.

“За България, с която да сме горди!!”

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK