Виолета
Любомирова Донева-Янкулова
30

23 МИР - преференция №111

Д-р Виолета Донева е доктор по икономика и управление от УНСС. Преподавател в НБУ по “Управление на операциите в туризма”, “Управление на допълнителните услуги в туризма” на бакалаври и “Индустрия на гостоприемството” на магистри. Завършила e 73 СОУ „Владислав Граматик” и има бакалавърска и магистърска степен по международен туризъм и икономика и управление на туризма от УНСС. Стипендиант по програма „Еразмус” в Гърция. Доктор по икономика и управление. Експерт към Управленската алтернатива на “Демократична България” в сектор туризъм. Владее английски, немски и гръцки език.

В следващия парламент д-р Донева ще работи за изграждане на цялостна стратегия за развитие на туризма, която да е базирана на развитие на комплексен конкурентен продукт, на основата на туристическите и природни ресурси и капацитет на туристическите предприятия, отговарящ на капацитета на ресурсите. Развитие на ресурса на минералните води и спа туризма. Нейна лична кауза е Природен парк “Витоша” и това той да се върне в полза на обществото.

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK