Владимир
Александров Даскалов
23

Стара Загора - преференция №118

Инж. Владимир Даскалов е пенсионер, работи понастоящем като аналитик в IT отдел към фирма АРСЕНАЛ АД. Занимава се с поддръжка и обслужване на периферни системи – копирни машини и принтери. Преди това е бил последователно конструктор и изпитател на военни изделия в НИТИ (1976-1985, ръководител на Учебен (компютърен) център в МГ „Никола Обрешков“ – Казанлък (1985-1989), сервизен специалист и ръководител на бригада към ИЗОТСЕРВИЗ – Ст. Загора (1989-1991), съдружник в дружествена фирма „ИНТЕК и сие“ (1991-1995), електрончик в текстилен комбинат КАТЕКС – Казанлък (1999-2005), от 2005 г.- работник в производството в АРСЕНАЛ АД и от 2006 – аналитик в IT отдел.

Има висше техническо образование като машинен инженер със специалност „Механично уредостроене“.

Инж. Даскалов е радиолюбител и организатор на ежегодно традиционно хоби- изложение и събор на радиолюбители HOBBY RADIO EXPO в Казанлък от 1992 до 2019 г., с участие на фирми, клубове и посетители от България, Турция, Румъния и други страни.

Ако бъде избран в следващия парламент, ще работи за утвърждаване върховенство на закона и реформиране на административните структури в съдебната система, образованието и здравеопазването с цел изчистване на остатъците от зависими от корупционни схеми кадри, а също така и за повишаване активността на хората и утвърждаване принципите на гражданското общество и неговият контрол над администрацията и управлението, чрез създаване на законодателство за местни граждански демократични органи (комисии, комитети от независими граждани).

Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK