Въпрос от Ивайло Мирчев за зачестилите катастрофи около с. Мрамор

22 декември 2021, сряда Viber

ЧРЕЗ Г-Н НИКОЛА МИНЧЕВ

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА 47-ОТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ

 

ДО Г-Н ГРОЗДАН КАРАДЖОВ 

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И МИНИСТЪР НА РЕГИОНАЛНОТО РАЗВИТИЕ И БЛАГОУСТРОЙСТВОТО

 

В Ъ П Р О С

 

от Ивайло Николаев Мирчев

народен представител от ПГ на „Демократична България“

На основание чл. 90, ал. 1 от Конституцията на Република България и чл. 91 и чл. 92 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание внасям следния въпрос:

 

ОТНОСНО: Зачестили инциденти на пътен възел Западна дъга – Северна скоростна тангента – отбивка за с. Мрамор – София

 

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН МИНИСТЪР,

 

Във връзка със зачестили инциденти на пътен възел Западна дъга – Северна скоростна тангента – отбивка за с. Мрамор – София, моля да ме уведомите за резултатите от извършените от МРРБ проверки на въпросния участък и за предприетите действия по обезопасяването му.

Във връзка с изнесената на 08.12.2021г. информация на сайта на ДНСК относно издадено от главния архитект на СО разрешение за строеж № Б-137/09.10.2020г. за „Промяна на предназначение на временен път по време на строителството по издадено разрешение за строеж № РС-54/29.08.2016г. на околовръстен път“ във временна пътна връзка, свързваща ул. “Васил Левски“ (път за с. Мрамор) с път II-18, гр. София, моля да ме уведомите за предприетите действия по случая и да ми бъде предоставена информация съдържаща данни за настъпили ПТП на същия участък за последните пет години.

 

Моля да ми бъде отговорено писмено.

 

София, 22.12.2021 г.  

Народен представител:

Ивайло Мирчев

Вид:

Въпрос

Вносители:

Ивайло Мирчев

Народен представител

Ивайло Мирчев
Използваме бисквитки на нашия уебсайт, за да подобрим неговото представяне и вашето преживяване. Ако продължите, ще приемем, че сте съгласни с това. OK