Атанас Атанасов пред Актуално: Управляващите са си подготвили схемите за изборите

  • 16 януари 2021

#АтанасАтанасов, съпредседател на Демократична България пред #Актуално:”Управляващите са си подготвили схемите за изборите”
✔️Днешните управляващи са си подготвили схемите, по които ще се явяват на избори. Известно е от различни проучвания, че около 300 000 гласа се купуват в България.
✔️Управляващите не се интересуват какво мислят хората и какво се предлага. Те си имат свой дневен ред и си го следват. Вижте по какъв брутален начин отказват да приемат каквито и да било промени в Изборния кодекс.
✔️Гласуването по пощата не може да бъде контролирано – поради тази причина управляващите не искат да го допуснат. На практика те разчитат на ниска избирателна активност, за да може тази чиновническа армия, техните калинки, които са назначени в държавната и в общинската администрация, да решат вота.
✔️Убеден съм, че са си направили сметката колкото се може повече да се ограничи вотът от чужбина – това е в техен интерес.
✔️Борисовата държава направи всичко необходимо да завърши този мандат, за да организира тези избори. В противен случай, ако имаше служебно правителство, нямаше да могат да проработят техните схеми за купуване на гласове.
Гледайте целия разговор във видеото.

От медиите

Нагоре