Според него разговори с ИТН могат да бъдат проведени. “И сред депутатите на ИТН има хора, които са загрижени за текущата ситуация в държавата. Такива разговори трябва да бъдат водени. ПГ на ИТН са хора, с които трябва да се говори”, категоричен е народният представител.

По думите му при едни евентуални избори отново няма да има мнозинство. „Ако сега до 3-4 мандата опираше да се състави управление – тогава ще е много по-голяма разликата и ще е съвсем невъзможно. Ако сега тези партии не са принудени да направят компромиси, тогава, за да има управление, ще трябва да се направят много сериозни компромиси. Такива, в които ние не сме готови да участваме. Тогава математиката ще покаже, че за да има управление, ще трябва да са замесени или ГЕРБ, или ДПС”, подчерта той.

Той коментира и казуса с разрушаването на кея в парк „Росенец”. „България не е територия, която трябва да се раздава на олигарси и да се мачкат законите. Вече има последствия от всички тези действия, но не с темпото, с което всички искаме. България се променя”. По думите му тази инфраструктура трябва да се отнеме и да се ползва от българските граждани.